Internațional

Sora lui Steve Jobs îl omagiază cu propriile lui interjecţii rostite înaintea morţii

Ziarul de Vrancea
1 nov 2011 1103 vizualizări
Sora biologică a fostului patron al companiei Apple i-a adus un omagiu fratelui ei dispărut chiar cu interjecţiile rostite de Steve Jobs înainte să moară.

 Scriitoarea Mona Simpson a trimis cotidianului New York Times discursul funebru pe care l-a rostit în memoria fratelui ei pe 16 octombrie, la Memorial Church de la Universitatea Stanford, informează 20minutes.ch.
Cea care a trăit despărţită de fratele ei, adoptat de o familie americană şi pe care l-a cunoscut doar la 25 de ani, vorbeşte într-un text emoţionant de momentele petrecute cu el şi despre ultimele clipe din viaţa charismaticului patron al Apple.
Mona Simpson spune că fratele ei a lucrat din greu toată viaţa la ceea ce-i plăcea, chiar dacă munca lui s-a soldat uneori cu eşecuri. "Nu noutatea îl motiva cel mai tare, ci mai degrabă frumuseţea", mărturiseşte ea. Descriindu-l ca pe un romantic - "iubirea era virtutea lui supremă, Dumnezeul Dumnezeilor pentru el" -, Simpson povesteşte că, după ce s-a îmbolnăvit, familia l-a văzut cum "îşi recentra viaţa într-un cerc restrîns". După grefa de ficat din 2009, Jobs a trebuit să înveţe din nou să meargă.
Pentru a sintetiza în cîteva cuvinte felul în care Steve Jobs s-a luptat cu moartea, sora lui a spus că el a murit la fel cum a trăit: "Nu moartea a venit la Steve, ci a fost ceva ce el a realizat." Mărturisirile surorii fostului patron al Apple se încheie cu ultimele interjecţii rostite de Jobs înainte să moară: "Oh wow, oh wow, oh wow!".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.