Internațional

Candidat la Casa Alba: "Irene, pedeapsa lui Dumnezeu"

Ziarul de Vrancea
30 aug 2011 680 vizualizări
Declaratia a fost primita cu stupefactie de presa americana

Candidata la învestitura republicana Michele Bachmann a fost criticata dur dupa ce a declarat ca seismul si uraganul care au afectat Coasta de Est a SUA sint modalitati prin care Dumnezeu le atrage atentia politicienilor în legatura cu problemele americanilor. Aflata la o reuniune politica în Florida, Bachmann a declarat: "Nu stiu ce poate face Dumnezeu pentru a le atrage atentia oamenilor politici. Am avut un seism, apoi un uragan. El a spus: Ati început sa ma ascultati?". "Ascultati-i pe americani, caci urla în acest moment", a spus ea. Presa americana a criticat declaratiile lui Bachmann, candidata ultraconservatoare a dreptei crestine. New York Magazine a comparat-o pe Bachmann cu teleevanghelistul Pat Robertson. "Oups! Nu a fost Pat Robertson cel care a explicat într-un mod ridicol modul în care Dumnezeu ar fi provocat cutremurul si uraganul. A fost Michele Bachmann, candidat la presedintie", a comentat revista.
Într-un editorial intitulat "Bachmann vorbeste cu Dumnezeu" publicat pe blogul Washington Post, Johnathan Capehart a remarcat ca Bachmann evocase deja faptul ca este voia lui Dumnezeu ca ea sa candideze la presedintie".

Cel putin 38 de morti dupa trecerea furtunii Irene prin SUA

Furtuna Irene a parasit luni Statele Unite pentru a se îndrepta spre Canada dupa ce a provocat moartea a cel putin 38 de persoane în 11 state si numeroase inundatii. "Vom avea nevoie de timp pentru a ne reface dintr-o furtuna de o asemenea amploare", a declarat presedintele Barack Obama. "Resimtim înca efectele în numeroase zone ale tarii, în special în New England si în Vermont, unde au avut loc inundatii enorme", a declarat el.
Potrivit unor surse oficiale si presei locale, cel putin 38 de persoane au murit în 11 state, dintre care cite sase la New York, New Jersey si North Carolina.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.