Internațional

Nou scandal sexual la Vatican

Ziarul de Vrancea
24 aug 2011 630 vizualizări
Circa 100 de preoti din Italia au fost santajati de doi barbati care au folosit Facebook si Messenger pentru a le întinde o capcana si, ulterior, le-au cerut bani pentru a pastra tacerea în privinta relatiilor lor sexuale

Barbatii, care au fost arestati sub suspiciunea de santaj la 26 iulie, au cerut pina la 10.000 de euro unor preoti pentru a pastra tacerea în privinta sesiunilor lor erotice înregistrate cu camerele web si a partidelor de sex, a anuntat saptaminalul italian Panorama, citind surse judiciare. Dupa ce a confiscat lista de contacte si înregistarile sesiunilor erotice virtuale din casa în care locuiau cei doi barbati, Diego Maria Caggiano, în virsta de 35 de ani, si Giuseppe Trementino, în virsta de 30 de ani, politia crede ca preotii vizati au împartasit între ei detalii despre potentialii parteneri sexuali printr-un forum privat. Trementino le-a spus anchetatorilor ca a început sa întretina relatii sexuale cu un preot dupa o întilnire întimplatoare, anul trecut, în timp ce lucra pentru o companie de curierat din sudul regiunii Molisano. Preotul îi platea periodic lui Trementino si i-a cumparat o masina, dar pina la urma l-a denuntat politiei. Între timp, Trementino a declarat ca un al doilea preot l-a contactat pe Facebook si l-a invitat sa petreaca trei zile cu el la un hotel din Roma, oferindu-i un bilet de tren si 300 de euro pentru a cumpara canabis, alcool si prezervative. Trementino sustine ca a început sa primeasca cereri pentru sesiuni erotice prin camera web de la "zeci" de preoti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.