Internațional

Soc pentru o englezoaica revenita dintr-o vizita la parinti:A lipsit trei zile si si-a gasit casa ocupata de tigani

Ziarul de Vrancea
16 aug 2011 2491 vizualizări
Opt romi s-au mutat in casa unei angajate la Biroul britanic de Imigrari n cind aceasta s-a intors, si-a gasit lucrurile ravasite, iar femeile purtau hainele ei n intrusii au întimpinat-o cu o sticla de vin

Julia High (55 de ani) a fost plecata trei zile de acasa, fiind anuntata de vecini ca în locuinta ei s-au stabilit ilegal mai multe persoane. Întorcindu-se la locuinta ei, unde sta de 30 de ani, femeia a gasit opt romi în casa, care insistau ca au închiriat legal proprietatea, aratindu-i chiar si un contract de închiriere.
Romii, de origine româna, au gasit în casa o sticla de vin si au invitat-o pe proprietara sa bea un pahar cu ei. Acestia le spusesera vecinilor ca au închiriat casa de la fiul proprietarei. Totodata, femeile erau îmbracate în hainele proprietarei si cu totii se strinsesera în jurul mesei acesteia din sufragerie, unde mincau din farfuriile ei si beau vin din paharele sale.
"Au spus ca eram moarta si ca fiul meu le-a închiriat casa. Sint foarte vie, necasatorita si nu am un fiu", a spus femeia, care este chiar ofiter la Imigrari.
Romii au fost evacuati de autoritati, însa casa femeii a ramas în conditii foarte proaste, dupa ce acestia au produs pagube în bucatarie si în baie. De asemenea, cind au plecat, romii i-au golit frigiderul si congelatorul, i-au luat o parte din haine, un computer si camere foto digitale. De atunci, romii au gasit o alta casa pe care s-o ocupe ilegal în oras, profitind de faptul ca proprietarul nu este acasa.
Conform legislatiei britanice, cei mai multi ocupanti ilegali nu pot fi pusi sub acuzare daca proprietarii caselor nu dovedesc faptul ca acestia au intrat prin efractie. Julia High a fost nevoita sa locuiasca doua saptamini pe la prieteni pina cind si-a facut din nou casa locuibila.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
J, acum 4629 zile, 6 ore, 10 minute, 42 secunde
Vai de mine, ce frumos, Are chiar si vin spumos, Am gasit si toale faine, Si o tona de mancare. Ala mic si-a luat mobil, De p-un raft, la mezanin. Muierea s-a parfumat, De 5 ori am vomitat! Eu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.