Internațional

O fosta iubita vrea de la George Soros 31 de milioane de lire sterline

Ziarul de Vrancea
12 aug 2011 789 vizualizări
Ea spune ca miliardarul ar fi agresat-o n avocatul lui Soros spune ca e doar "o încercare de a obtine bani de la clientul sau"

Omul de afaceri George Soros, în virsta de 81 de ani, a fost dat în judecata de fosta lui iubita, o brazilianca în virsta de 28 de ani, care îl acuza de vatamare corporala si îi cere despagubiri de 31 de milioane de lire sterline, informeaza dailymail.co.uk. Miliardarul - cunoscut drept un filantrop, dar si ca omul care a "spart" Banca Angliei, dupa ce ar fi cistigat sute de milioane de lire sterline în timpul crizei financiare din 1992 - a fost dat în judecata de actrita de seriale TV Adriana Ferreyr, care spune ca Soros a palmuit-o si a încercat sa o sugrume în timpul unei altercatii privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, situat în Manhattan, New York. De cealalta parte, George Soros a negat aceste acuzatii.
Actrita spune ca a avut o relatie de cinci ani cu Soros, care a parasit-o anul trecut. Însa, potrivit unui dosar depus la Curtea Suprema din Manhattan, cei doi s-au împacat pentru o scurta perioada de timp anul trecut, în august, petrecind o noapte împreuna în locuinta din New York a miliardarului de origine maghiara.
Ferreyr spune ca, în timp ce erau în pat, Soros, care are o avere estimata la 8,9 miliarde de lire sterline, i-a spus ca i-a oferit unei alte femei un apartament din New York, în valoare de 1,9 milioane de dolari, pe care i-l promisese ei, în 2007. Ferreyr spune ca Soros a strins-o de git si a palmuit-o. Actrita mai spune ca a reusit sa fuga si a luat o veioza din sticla cu care a încercat sa se apere, însa Soros i-a smuls-o din mina si a încercat sa o loveasca cu ea, ratind însa tinta. Actrita mai spune ca a fugit în biroul care se afla linga dormitor si a chemat politia. Ferreyr adauga ca acest conflict a afectat-o psihic foarte mult si ca a urmat din acest motiv un tratament pentru tulburari posttraumatice.
Pe de alta parte, William Zabel, avocatul lui Soros, califica acest proces drept "frivol si fara nici un fundament", "o încercare de a obtine bani de la clientul sau", despre care se stie ca este un om bogat, adaugind ca acuzatiile sint false. Zabel mai spune ca politia a efectuat o ancheta si a stabilit ca nu a avut loc nici un atac.
Viata privata a lui George Soros constituie rareori subiect de scandal pentru ziarele din SUA. Casatorit si divortat de doua ori, Soros are cinci copii. În ultimii ani, printre iubitele omului de afaceri s-au numarat violonista Jennifer Chun si Anna Malova, o fosta Miss Rusia.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.