Internațional

22 de false magazine Apple, intr-un oras din China

Ziarul de Vrancea
12 aug 2011 961 vizualizări
In urma unui control demarat de autoritatile locale, 22 de false magazine Apple au fost descoperite in orasul Kunming din China.

Totul a plecat de la o postare facuta pe blogul personal - BirdAbroad - de catre o americanca ce locuia in acest oras, despre citeva magazine care incearca sa copieze designul magazinelor companiei americane pina in cele mai mici detalii, postare care a avut un impact urias pe internet si a determinat autoritatile chineze sa ia masuri. Un control preliminar descoperise cinci false magazine Apple, dintre care doua au fost inchise pentru ca vindeau fara a avea autorizatie. Acum, potrivit autoritatilor chineze, s-au descoperit 22 de magazine care se foloseau in mod ilegal de marca si logo-ul Apple. Controlul a fost efectuat de Administratia pentru Industrie si Comert din orasul Kunming, magazinelor in cauza fiindu-le cerut sa inceteze a mai folosi identitatea Apple. BBC mai noteaza ca nu este clar daca in aceste 22 de magazine se vindeau produse Apple originale sau unele produse pe piata gri. Investigatia a pornit de la o postare facuta pe blogul personal de o tinara americanca de 27 de ani care locuia in acest oras, postare care s-a raspindit rapid pe internet cu un impact international.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.