Internațional

Jackie Kennedy era convinsa ca sotul ei a fost ucis la comanda vicepresedintelui SUA

Ziarul de Vrancea
8 aug 2011 654 vizualizări
Lyndon B. Johnson ar fi fost ajutat de citiva oameni de afaceri din Texas n dezvaluirile au fost facute de Caroline, fiica lui Jackie si J.F. Kennedy, care a acceptat sa faca publice declaratiile inregistrate de mama sa la citeva luni dupa asasinarea lui J.F.K

Jackie Kennedy, fosta prima doamna a Statelor Unite, credea ca Lyndon B. Johnson, presedintele care i-a urmat în functie sotului ei, a comandat asasinarea lui John F. Kennedy, potrivit unor înregistrari "explozive" care vor fi facute publice de postul de televiziune american ABC. Potrivit dailymail.co.uk, Jackie Kennedy a înregistrat acele casete la citeva luni dupa asasinarea sotului ei, John F. Kennedy.
Jackie Kennedy parea convinsa ca Lyndon B. Johnson, pe atunci vicepresedintele Statelor Unite, a orchestrat împreuna cu citiva oameni de afaceri texani atentatul din Dallas, iar Lee Harvey Oswald - despre care s-a afirmat mult timp ca era un asasin care a actionat pe cont propriu - a reprezentat o mica parte dintr-o conspiratie mult mai complexa.
Lyndon B. Johnson, nascut în Texas si fost guvernator si senator din partea acestui stat american, a dus pina la capat mandatul lui Kennedy, iar apoi a fost ales presedinte pentru înca un mandat.
Casetele în care Jackie Kennedy a facut aceste afirmatii au fost înregistrate cu ocazia unui interviu acordat istoricului Arthur Schlesinger Jr
Jackie Kennedy, care s-a casatorit ulterior cu armatorul grec Aristotelis Onassis, a ordonat ca aceste casete sa nu fie facute publice înainte de trecerea a 50 de ani de la moartea ei. Potrivit unor surse, ea se temea ca declaratiile ei ar putea sa-i transforme pe membrii familiei sale în tinte pentru anumite grupuri care vor dori sa se razbune.
În aceleasi casete, Jackie Kennedy dezvaluie faptul ca a avut o aventura cu actorul William Holden si o alta cu Gianni Agnelli, afirmind ca a facut acest lucru pentru a se razbuna pentru numeroasele aventuri ale sotului ei. Jackie Kennedy a murit pe 19 mai 1994, în urma unui cancer, la virsta de 64 de ani.
Un program special dedicat acestor dezvaluiri va fi difuzat de postul american ABC. Caroline, fiica lui Jackie si J.F. Kennedy, în virsta de 53 de ani, a fost de acord sa faca publice acele casete mai devreme decit era prevazut în schimbul anularii difuzarii de catre postul ABC a unei mini-serii TV despre familia Kennedy. În aceasta mini-serie TV, rolul lui Jackie Kennedy a fost interpretat de Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise.

*


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.