Internațional

Premierul bulgar si-a angajat un prieten cu care juca fotbal

Ziarul de Vrancea
27 ian 2011 364 vizualizări
Premierul bulgar Boiko Borisov ar fi ordonat ca un prieten al sau, Nikolai Vucev, cu care joaca fotbal, sa fie reangajat la aeroportul din Sofia, potrivit stenogramelor unor noi interceptari telefonice publicate ieri.

Saptaminalul Galeria a publicat o noua serie de inregistrari, cea de a treia, vizindu-i pe premierul Borisov si pe directorul Agentiei Vamilor, Vanio Tanov. Potrivit uneia dintre inregistrari, Borisov ii ordona lui Tanov ca prietenul sau, Nikolai Vucev, cu care joaca, uneori, fotbal, sa fie adus inapoi si angajat la Terminalul 2 al aeroportului din Sofia. Aceasta converstie este urmata de apelul telefonic al lui Tanov catre comandantul vamesilor de pe aeroport, Pavel Mancenko. Ulterior, in ultima conversatie, Borisov il lauda pe Tanov pentru "treaba buna" pe care a facut-o. Scandalul "spionajului" a fost declansat de trei inregistrari ale unor conversatii compromitatoare intre directorul Agentiei Vamilor, Vanio Tanov, si superiorii sai, ministrul de Finante, Simeon Djankov, si adjunctul ministrului Finantelor, Vladislav Goranov. înregistrarile au fost date publicitatii la inceputul acestei luni, intr-o conferinta de presa a saptaminalului Galeria, o publicatie despre care se afirma ca este controlata de Aleksei Petrov, un fost agent al Agentiei Nationale pentru Securitatea Statului (DANS), care, in prezent, se afla sub arest la domiciliu, cercetat sub acuzatia ca ar fi implicat in activitati de crima organizata, dupa arestarea in cadrul "Operatiunii Caracatita".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.