Internațional

Inca o belea pe capul premierului italian: haremul lui Berlusconi

Ziarul de Vrancea
17 ian 2011 503 vizualizări
Premierul italian este deja anchetat sub suspiciunea ca a avut relatii sexuale cu minore n ziarele din peninsula relateaza despre un adevarat harem, la Milano, in care locuiau 14 tinere

Avocatii premierului italian Silvio Berlusconi au confirmat ca acesta este anchetat in legatura cu un caz de prostitutie, despre care au afirmat ca este "absurd si neintemeiat". Nicolo Ghedini si Piero Longo au declarat ca aceasta ancheta constituie o "interferenta foarte grava in viata privata a premierului" si au subliniat ca tot ce se afirma despre Berlusconi in legatura cu acest caz "a fost deja respins de toti martorii si de persoanele direct implicate".

Justitia italiana a deschis o ancheta privind implicarea lui Silvio Berlusconi intr-un caz de prostitutie cunoscut in peninsula sub numele de "Rubygate", seful guvernului italian fiind suspectat de abuz de putere si prostitutie cu minore. Silvio Berlusconi va fi anchetat pentru ca a "abuzat" in noaptea de 27 spre 28 mai 2010 de functia sa de sef al guvernului cerind politiei din Milano (nord) sa o elibereze pe Ruby, o tinara marocana minora in acea perioada. El ar fi vrut astfel "sa ascunda faptul ca a fost clientul unei prostituate minore in numeroase weekenduri la Arcore", resedinta sa din nordul Italiei, "sa-si asigure impunitatea pentru acest delict si sa evite sa fie cunoscute detaliile petrecerilor organizate la resedinta sa", mentioneaza publicatia Corriere della Sera.


Febletile premierului


Silvio Berlusconi a afirmat intotdeauna, ca si Ruby, care a implinit 18 ani pe 2 noiembrie, ca nu a avut niciodata relatii sexuale cu aceasta tinara. Insa el a primit o noua lovitura in acest sfirsit de saptamina, cind acelasi ziar a publicat informatii provenind de la procurori, care sustin ca Silvio Berlusconi a intretinut cel putin 14 tinere in apartamente dintr-un complex din afara orasului Milano.

Cele 14 tinere au locuit in complexul Milano Due fara sa plateasca chirie si au primit sume de bani importante din partea politicianului miliardar, in schimbul unor relatii sexuale. Milano Due a fost unul dintre primele complexe cu circuit inchis din Italia, construit de Berlusconi in anii \'70, la inceputul carierei sale de dezvoltator imobiliar. Cu parcari subterane, supermarket, baruri si alte facilitati, este unul dintre cele mai selecte din Milano. Cind a trecut la afaceri in televiziune, Berlusconi a mutat sediul Mediaset, compania sa de televiziune, in complex.

Dar, in anii de declin, complexul a devenit si sediul presupusului sau harem. Existenta apartamentelor a fost dezvaluita de Karima El Mahroug, dansatoarea din Maroc, cunoscuta sub numele de Ruby Rubacuori (Hoata de inimi), despre care ziarele din peninsula au relatat ca ar fi primit 10.000 de euro pentru citeva nopti petrecute la vila premierului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.