Internațional

Traficant romăn de copii, cu ajutor social de 30.000 de lire sterline

Ziarul de Vrancea
11 ian 2011 452 vizualizări
El a fost arestat în Marea Britanie n n vecinii au declarat politistilor ca in casa lui se aflau uneori si 20 de copii n micutii erau trimisi la furat si cersit, iar unii pusi sa se prostitueze

Un traficant roman de copii, stabilit in Marea Britanie impreuna cu familia sa, alaturi de care ducea un stil de viata luxos, a fost arestat in Londra, fiind suspectat ca a adus in tara o "armata" de minori pe care i-a obligat sa cerseasca sau sa se prostitueze, relateaza The Sun. Nelu Stoian (28 de ani) beneficia de ajutor social in valoare de 30.000 de lire sterline pe an, in Marea Britanie. El a fost arestat duminica noaptea, in urma unei razii a ofiterilor Scotland Yard si urmeaza sa fie dus astazi in fata instantei.

Actiunea politistilor britanici a fost demarata in urma unui pont primit de la politistii romani, potrivit The Sun. Alerta ar fi mentionat ca barbatul aducea in Marea Britanie copii, unii chiar si in virsta de trei ani, pe care ii punea sa cerseasca sau sa fure din buzunare sau magazine. Totodata, alti minori erau obligati sa se prostitueze.

Ofiterii Scotland Yard au gasit opt copii in casa lui Stoian, dintre care cinci erau ai lui, iar trei ai partenerei sale, Mirabela Stanciu. Un vecin de-ai romanilor le-a spus politistilor ca, in urma cu o zi, a vazut "in jur de 20 de copii" in casa acestora. Barbatul a adaugat ca toti copiii erau foarte mici.

Familia lui Stoian are doua masini si o camioneta in Marea Britanie. Membrii familiei primesc in jur de 15.000 de lire sterline pe an pentru locuinta, precum si alte 15.000 de lire pentru cresterea copiilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.