Internațional

Iranul a scos din calendar Ziua Indragostitilor

Ziarul de Vrancea
3 ian 2011 370 vizualizări
Autoritatile din Iran au interzis magazinelor sa comercializeze felicitari si cadouri de Valentine's Day, dupa ce sarbatoarea a devenit tot mai populara in statul islamic.

"Inainte de Valentine\'s Day, de pe 14 februarie, s-a emis o directiva prin care este interzis sa publici si sa distribui orice material de promovare a acestei zile, inclusiv postere, cutii si felicitari pe care apar inimi sau jumatati de inimi, trandafiri rosii", relateaza agentia de stiri IRNA. In ultimele trei decenii, Teheranul a luat numeroase masuri pentru a impiedica extinderea culturii vestice in Iran. Ziua Indragostitilor a devenit populara in ultimii ani in Iran, iar magazinele de cadouri din marile orase comercializeaza produse specifice, tot mai multe cupluri alegind sa isi ofere cadouri si sa sarbatoreasca in oras aceasta zi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.