Internațional

Larry King s-a retras de la CNN dupa o serie de peste 40.000 de interviuri

Ziarul de Vrancea
19 dec 2010 355 vizualizări
Cunoscutul om de televiziune, purtind la fiecare emisiune legendarele sale bretele, a prezentat joi seara ultimele sale interviuri dupa 25 de ani de cariera

Larry King, prezentatorul-vedeta al canalului american de televiziune CNN, a pus capat joi seara, dupa 25 de ani, programului sau "Larry King Live", relateaza Agerpres. Din studiourile CNN din Los Angeles, prezentatorul cu legendarele-i bretele, in virsta de 77 de a ani, a fost omagiat de prezentatori si animatori ai televiziunii americane, de numeroase alte personalitati, inclusiv de seful executivului de la Casa Alba, Barack Obama, si de fostul presedinte Bill Clinton.

Potrivit biografiei sale oficiale, Larry King a realizat pe parcursul carierei sale peste 40.000 de interviuri. "Larry King, timp de 25 de ani ati orchestrat conversatii intre personalitati ale zilei, celebritati si poporul american. Spuneti ca n-ati facut decit sa puneti intrebari, dar, pentru generatii de americani, raspunsurile la aceste intrebari au surprins, au informat si ne-au deschis ochii asupra lumii exterioare", a declarat guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger.

Prezentatorul a primit si un mesaj inregistrat in care este omagiat de catre Obama. Presedintele american l-a salutat pe Larry King ca "pe unul dintre gigantii televiziunii, cu o cariera incredibila". Larry King a realizat apoi un scurt interviu cu fostul presedinte Bill Clinton, in duplex din statul Arkansas, dupa care cintaretul Tony Bennett a interpretat in direct, din San Francisco, clasicul "The best is yet to come".

Nascut Larry Zeiger in cartierul new-yorkez Brooklyn, "Larry The King", cum i-a spus presedintele venezuelean Hugo Chavez, a devenit cu timpul una dintre celebrele figuri din peisajul audiovizual american. De la prima sa emisiune la CNN in 1985, Larry King i-a primit indeosebi pe toti presedintii americani de la Gerald Ford (1974-1977) la Barack Obama, dar si pe Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, pe boxerul Mike Tyson sau pe liderul palestinian Yasser Arafat.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.