Internațional

Il vedem pe Messi?

Ziarul de Vrancea
7 dec 2010 469 vizualizări
Barcelona - Rubin Kazan, meci din grupa D a Ligii Campionilor, in direct astazi pe TVR 1, de la ora 21:45 Putine au mai ramas necunoscutele calificarii inaintea ultimei etape a Ligii Campionilor, ale carei meciuri se consuma astazi si miine

In privinta calificarii in optimile competitiei, singura enigma (si aceea nu prea greu de rezolvat) este legata de al doilea loc calificativ in grupa D, pentru care se lupta revelatia FC Copenhaga si Rubin Kazan. Toate sansele merg spre danezi si nu numai pentru ca au un punct fata de tatarii din Kazan: Rubin are o misiune grea pe "Nou Camp" in fata Barcelonei, in timp ce Copenhaga primeste acasa o echipa resemnata, Panathinaikos. TVR 1 va transmite partida de pe "Nou Camp", in care multa lume doreste sa vada probabilul podium al Balonului de Aur (Iniesta, Messi, Xavi, in ordine alfabetica), insa este posibil ca sa vedem la lucru rezervele de lux ale Barcelonei, echipa deja calificata in optimi.

Si grupa B are o problema micuta de rezolvat, locul III care duce in Liga Europa. Favorita este Benfica, insa daca echipa lusitana nu bate acasa pe Schalke (echipa calificata), israelienii de la Hapoel le pot fura locul. Este drept, pentru aceasta trebuie ca acestia sa cistige la Lyon si Olympique arata o puternica revenire in campionat. Mai trebuie spus ca, in perspectiva tragerii la sorti a optimilor, conteaza si locul I in grupa, de care numai Barcelona e sigura. Pentru statutul de cap de serie se lupta, indirect, Tottenham cu Inter, Benfica cu Lyon, si in meci direct, Manchester cu Valencia!

Programul zilei in Liga Campionilor (ora 21:45)

Grupa A: Twente Enschede - Tottenham Hotspur, Werder Bremen - Inter Milano. Clasament: 1. Tottenham - 10 p (Q); 2. Inter - 10 p (Q); 3. Werder - 5 p (q); 4. Werder - 2 p.

Grupa B: Benfica Lisabona - Schalke 04, Olympique Lyon - Hapoel Tel Aviv. Clasament: 1. Schalke - 10 p (Q); 2. Lyon - 9 p (Q); 3. Benfica - 6 p; 4. Hapoel - 4 p.

Grupa C: Bursaspor - Glasgow Rangers, Manchester United - Valencia (DolceSport). Clasament: 1. Manchester - 13 p (Q); 2. Valencia - 10 p (Q); 3. Rangers - 5 p (q); 4. Bursa - 0 p.

Grupa D: FC Barcelona - Rubin Kazan (TVR 1), FC Copenhaga - Panathinaikos Atena. Clasament: 1. Barcelona - 11 p (Q); 2. Copenhaga - 7 p; 3. Rubin - 6 p; 4. Panathinaikos - 2 p.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.