Internațional

Vodafone vrea sa-si vinda participatia la compania franceza SFR

Ziarul de Vrancea
6 dec 2010 523 vizualizări
Grupul britanic Vodafone este aproape de finzalizarea negocierilor pentru vinzarea unei participatii de 44% la operatorul francez de telefonie mobila SFR catre actionarul majoritar al companiei, Vivendi, in schimbul a sapte miliarde de lire sterline (11 miliarde de dolari).

Vodafone va putea, astfel, sa deruleze anul urmator un program in valoare de cinci miliarde de lire sterline pentru achizitie de actiuni proprii, noteaza cotidianul britanic Observer, citat de Bloomberg. In plus, Vodafone urmeaza sa anunte, in scurt timp, si vinzarea pachetului de actiuni de 24% pe care il detine la compania poloneza Polkomtel, pentru 800 de milioane de lire sterline. Grupul britanic este al doilea jucator pe piata telefoniei mobile din Romania, cu 9,83 milioane de clienti la 30 septembrie. Pe piata locala mai activeaza operatorii Orange si Cosmote.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.