Internațional

Camionete de vinzare la pachet cu pistoale-mitraliera

Ziarul de Vrancea
13 nov 2010 590 vizualizări
Oferta inedita: un dealer auto din statul american Florida ofera gratis o arma AK-47 oricarei persoane care va achizitiona o camioneta.

Directorul de vinzari al reprezentantei auto din Sanford, Nick Ganetta, a afirmat ca firma sa ofera un voucher cu ajutorul caruia poate fi achizitionata o arma (respectind conditiile impuse de autoritatile federale si statale). In loc de arma, cumparatorul camionetei poate opta pentru un discount de 400 de dolari. Ganetta a spus ca, atunci cind cumparatorul semneaza actele pentru masina, "nu va gasi arma pe scaunul pasagerului sau intr-un rastel", in schimb va primi un voucher cu care va merge la magazinul de arme din localitate. "Daca esti eligibil pentru acea arma, vei avea dreptul sa o primesti", a afirmat directorul de vinzari al reprezentantei auto. Intrebat daca oferta functioneaza, el a spus ca "oamenii ne suna, deoarece nu cred. Vor sa vina si sa vada. Am avut citiva clienti care n-au crezut asta". Ganetta a declarat ca firma sa face aceasta oferta din respect pentru veteranii de razboi. Oferta va expira la sfirsitul lunii noiembrie. Seful politiei din Sanford a declarat ca nu e ingrijorat de oferta reprezentantei auto atita vreme cit "legile legate de detinerea de arme sint respectate".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.