Internațional

Chavez: Belarus nu va duce lipsa de petrol în urmatorii 200 de ani

Ziarul de Vrancea
18 oct 2010 469 vizualizări
Presedintele socialist venezuelan Hugo Chavez, aflat în vizita la Minsk, a promis simbata ca Belarusul nu va duce niciodata lipsa de petrol în urmatorii 200 de ani, relateaza AFP.

"Rafinariile din Belarus nu vor duce lipsa de petrol in cursul urmatorilor 200 de ani", a declarat Chavez, precizind ca "este la curent cu necesitatile" fostei republici sovietice, a anuntat serviciul de presa al Presedintiei de la Minsk. "Poporul venezuelan se comporta cu Belarusul cum se comporta cu patria sa si este valabila si reciproca", a spus el, in cursul unei intrevederi de trei ore si jumatate cu presedintele belarus, Aleksandr Lukasenko. în martie, in cursul unei vizite a liderului belarus la Caracas, cei doi lideri au semnat un acord care prevede livrarea catre Belarus a 80.000 de barili de petrol venezuelan pe zi. Cele doua tari desfasoara si un proiect comun in bazinul Orinoco, prin intermediul companiei mixte Petrolera BieloVenezolana, al carei obiectiv pe termen mediu consta in producerea a 20.000 de barili pe zi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 15 ore, 21 minute, 54 secunde
Doi nenorociti ai doctrinei rosii ce nu viseaza decat la ciuma de aceiasi culoare.Ne-am ars si noi cu Dej si cu Ceausescu.Era cat pe ce sa luam plasa si cu Iliescu aceasta molie ce-si mai scoate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.