Internațional

Retea de cersetorie cu zeci de copii de tigani romăni, anihilata la Londra

Ziarul de Vrancea
13 oct 2010 499 vizualizări
Politia britanica a descoperit ieri o retea de trafic de copii, care ar fi obligat zeci de minori din Romănia sa fure si sa cerseasca pe strazile Londrei

Intr-o serie de raiduri efectuate in estul Londrei, politistii au gasit 103 copii,toti romi, care locuiau la 16 adrese diferite. Saptesprezece dintre acestia au fost luati imediat sub protectia politiei, iar altii, intre care si un copil de trei ani cu o rana deschisa pe fata, au fost dusi la spital. Operatiunea face parte dintr-o investigatie comuna derulata de autoritatile britanice si romane privind bandele de tilhari ce opereaza in Marea Britanie. Aceste grupari sint suspectate ca rapesc copii din Romania, pe care ii folosesc pentru furturi din buzunare sau din magazine si pentru prostitutie. Raidul de ieri scoate la iveala amploarea traficului de copii in capitala britanica. La una dintre descinderi, politia a gasit nu mai putin de noua copii - unii bebelusi - care stateau inghesuiti in podul casei. Dintre cei 52 de adulti descoperiti in locuintele perchezitionate, sase fusesera arestati pina la inchiderea editiei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.