Internațional

Voronin neaga ca ar da Romania in judecata

Ziarul de Vrancea
4 oct 2010 484 vizualizări
Liderul Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat ca nu îsi aminteste sa fi spus ca va da Romănia în judecata în instantele internationale, pentru "atitudine discriminatorie", asa cum preciza un comunicat al PCRM, informeaza PRO TV Chisinau

Voronin spune ca a auzit pentru prima data de la jurnalisti despre intentia PCRM de a da Romania in judecata. Potrivit comunicatului dat publicitatii joi de PCRM, intentia de a da in judecata Romania a fost anuntata la intrevederea pe care Vladimir Voronin a avut-o cu comisarul european pentru Extindere si Politica Europeana de Vecinatate, Stefan Fule. Voronin ar fi nemultumit ca Romania "intervine in afacerile interne ale Republicii Moldova". "Declaratiile politicienilor romani de rang inalt, la diferite foruri internationale, sfideaza suveranitatea, independenta si integritatea teritoriala a Republicii Moldova. Acestea nu sint nici comentate si nici condamnate de reprezentantii Aliantei de guvernare, dar nici de forurile europene", a subliniat Voronin, potrivit comunicatului PCRM.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.