Internațional

Motiv de sinucidere: 644.000 de dolari pierduti intr-o noapte la carti

Ziarul de Vrancea
20 sep 2010 429 vizualizări
Un chinez împatimit al jocurilor de noroc s-a înecat dupa ce a pierdut 5 milioane de dolari de Hong Kong (644.000 de dolari) la masa de bacarra, pe un vas de croaziera cazinou, pe mare, în largul coastelor Hong Kong-ului

Barbatul in virsta de 51 de ani, identificat doar dupa numele de familie, Xu, s-a aruncat in apa de pe una dintre cele 13 punti ale vasului, dupa ce a pierdut toti banii la carti. Vasul cazinou, Star Cruises SuperStar Aquarius, se intorcea in portul Hong Kong din apele internationale, unde jocurile de noroc sint permise, duminica dimineata, cind jucatorul lipsit de noroc s-a sinucis. Echipele de salvare l-au cautat pe barbat timp de mai multe ore, iar dupa ce l-au gasit, medicul vasului nu a putut decit sa inregistreze decesul. Chinezul s-a imbarcat pe vas pentru o croaziera de doua zile si s-a aflat la masa de bacarra de simbata noaptea, pina cu aproximativ o ora inainte de a se arunca in valuri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.