Internațional

Moldoveni si rusi arestati in Egipt dupa ce si-au ucis calauza care trebuia sa-i duca in Israel

Ziarul de Vrancea
12 sep 2010 413 vizualizări
Saisprezece cetateni rusi si moldoveni au fost retinuti în Egipt, pentru uciderea calauzei pe care o platisera pentru a-i trece ilegal granita în Israel, a anuntat ieri un reprezentant al serviciilor de securitate egiptene.

O parte dintre membrii grupului l-au atacat si ucis in bataie pe Massoud Salim, in virsta de 31 de ani, afirmind ca acesta incercase sa violeze una dintre femeile din grup. Cei 12 barbati si patru femei s-au predat ulterior politiei egiptene, temindu-se de razbunarea familiei victimei. Ei au declarat ca platisera fiecare cite 1.000 de dolari pentru a trece ilegal in Israel, unde sperau sa gaseasca de lucru. Vineri, un tinar sudanez care incerca sa intre ilegal in Israel a fost impuscat mortal de politia egipteana, devenind cel de-al 31-lea imigrant care isi pierde viata de la inceputul anului in tentative de trecere a granitei dintre Egipt si Israel.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.