Internațional

Leonardo DiCaprio, hartuit de o romănca

Ziarul de Vrancea
30 aug 2010 473 vizualizări
Actorul a obtinut un ordin de interdictie pentru femeia care ar fi trebuit sa urmeze un tratament, dupa cum afirma tatal acesteia n ea il considera pe Di Caprio "sotul" sau si "tatal copilului" cu care e insarcinata

Starul american Leonardo DiCaprio a obtinut un ordin de restrictie impotriva unei romance, Livia Bistriceanu, care locuieste in Chicago si care il hartuieste pe actor sustinind ca este casatorita cu acesta si ca este insarcinata cu copilul lui. Conform deciziei instantei, romanca in virsta de 41 de ani nu are voie sa se apropie la mai putin de 90 de metri (100 yarzi) de Leonardo DiCaprio.

"Avind in vedere acest comportament obsesiv de hartuire, ma tem de doamna Bistriceanu si cred ca siguranta mea personala dar si a celor din jurul meu este in pericol", sustinea Leonardo DiCaprio in plingerea facuta la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles. în plingere sint mentionate si marturii ale garzilor de corp ale actorului conform carora Livia Bistriceanu a calatorit cel putin de doua ori din Chicago la Los Angeles, incercind sa-l intilneasca pe actor la resedinta sa si la birou. în cursul acestor vizite la Los Angeles, romanca a refuzat sa plece de pe proprietatea actorului si s-a comportat agresiv. Tatal romancei spune ca fata lui este bolnava de multi ani, a fost internata intr-o clinica de psihiatrie si in prezent refuza sa ia tratamentul prescris de medici. Fosta profesoara de matematica si poeta, Livia Bistriceanu s-a stabilit in 1998 in Chicago, dupa ce a cistigat Loteria Vizelor.

"A fugit de acasa, s-a dus la Los Angeles. S-a indragostit de un artist si s-a dus la el acasa. Asta e a doua sau a treia oara cind pleaca la el. De vreo trei-patru ani il innebuneste", a spus tatal femeii. El a mai spus ca Livia Bistriceanu a fost internata intr-o clinica de psihiatrie, iar in prezent nu mai lucreaza si sta de dimineata pina seara pe internet. "Ea pe internet l-a zapacit pe DiCaprio cu interventiile ei. Noi ne-am bucurat ca nu pleaca (de acasa, nr.) si are o ocupatie. O ocupatie timpita... Ea are tratament, dar nu-l ia", a mai afirmat tatal romancei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.