Internațional

Un sofer romăn a trecut peste un italian care se intinsese in fata camionului sau

Ziarul de Vrancea
30 aug 2010 577 vizualizări
Victima i-a cerut insistent si a vrut sa-l impiedice pe romăn sa plece inainte de a-i plati oglinda retrovizoare pe care acesta i-o smulsese dupa ce i-a atins masina n romănul spune ca nu l-a vazut, dar a fost arestat pentru crima

Un sofer roman a fost arestat in Italia dupa ce a trecut cu camionul pe care il conducea peste un italian care se intinsese in mijlocul drumului in incercarea de a-l impiedica sa plece fara sa-i plateasca oglinda retrovizoare pe care i-o sparsese. Incidentul a inceput la o benzinarie de linga Bolzano, in nordul Italiei, la sfirsitul saptaminii trecute. Moreno Mariani, un italian in virsta de 49 de ani aflat in vacanta, dormea, alaturi de prietena sa, intr-un van, cind au fost treziti de Benjamin Bogdan, in virsta de 31 de ani, un sofer roman rezident in Spania, a lovit duba italianului si i-a smuls una dintre oglinzi. Bogdan a oprit masina, dar se pare ca nu a vrut sa-i dea italianului asigurarea si a plecat. Mariani l-a urmarit si l-a prins din urma la o statie de taxare, citiva kilometri mai departe. Aici, Bogdan si un alt pasager roman din camion au refuzat recunoasca accidentul. Temindu-se ca romanul va trece granita spre Austria, Mariani s-a intins pe drum in fata camionului, dar Bogdan a trecut peste el, ucigindu-l si tirind cadavrul citiva metri inainte de a opri. "Dupa ce a fost arestat, Bogdan a sustinut ca nu l-a vazut pe Mariani intinzindu-se in fata masinii, dar martori oculari sugereaza ca a fost vorba de un act deliberat", a spus un politist italian. Bogdan este arestat sub acuzatia de crima.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.