Internațional

Romania, printre primele cinci destinatii evitate de turistii britanici

Ziarul de Vrancea
3 aug 2010 441 vizualizări
Romania se afla, alaturi de Grecia, Islanda, Turcia si Rusia, printre cele cinci destinatii pe care turistii britanici au preferat sa le evite vara aceasta.

Grecia se afla in fruntea listei tarilor la care turistii britanici au renuntat anul acesta. Unul din zece (13%) britanici evita aceasta tara din cauza temerilor legate de instabilitatea financiara. Urmeaza Islanda (9%), Turcia si Rusia (7%) si Romania (5%) in "top 5" al tarilor pe care turistii britanici le evita vara aceasta. Sondajul a fost realizat online pe un esantion de 3.006 turisti britanici in perioada 2-6 iulie. Un alt studiu publicat zilele trecute arata ca Bulgaria a devenit destinatia preferata a britanicilor care pleaca totusi in vacanta in strainatate, litoralul bulgaresc de la Marea Neagra surclasind statiuni celebre pentru plajele lor, cum ar fi Rio de Janeiro sau Sydney. Tunisia, Turcia si Egiptul erau urmatoarele destinatii preferate de britanicii care isi petrec vacanta in strainatate, potrivit sondajului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.