Internațional

Un violator din Germania revendica 300 de agresiuni din 1.000 de tentative

Ziarul de Vrancea
19 iul 2010 513 vizualizări
Un german arestat pentru mai multe violuri comise in propria tara si in Belgia a marturisit comiterea a 300 de violuri si agresiuni sexuale in ultimii 19 ani, relateaza saptaminalul german Focus. Jörg Peter P., un lacatus in virsta de 46 de ani care locuieste in vestul Germaniei, a fost arestat in martie, in baza unei cereri de extradare formulate de Belgia

El era suspectat de 18 violuri si zeci de agresiuni sexuale. Ulterior, acesta a recunoscut aproape 300 de astfel de fapte dintr-un total de 1.000 de tentative. Potrivit Parchetului, barbatul folosea aproape mereu aceeasi stratagema pentru a-si impresiona victimele: suna la usa acestora si, pretinzind ca este paralizat la ambele miini din cauza unui handicap, le cerea sa il ajute sa urineze. Victimele sale erau femei in a caror casa intra, dar si personal medical din azile sau rezidente ale campusurilor universitare din Düsseldorf (vest). Potrivit saptaminalului Focus, Parchetul nu l-a pus sub acuzare pe Jörg Peter P. "Decit pentru trei cazuri de viol cu circumstante agravante si sase tentative", invocind motive de "economie procedurala". Avocatul sau, citat de revista, evoca o "copilarie dificila" si "probleme de dezvoltare" pentru a explica faptele clientului sau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.