Internațional

Crocodil de trei metri pe un santier din Frankfurt

Ziarul de Vrancea
12 iul 2010 552 vizualizări
Un crocodil lung de trei metri a fost gasit în libertate, la Frankfurt, în vestul Germaniei. Alertati de un sofer, politistii au descoperit animalul în virsta de 65 de ani si 170 de kilograme pe un santier din capitala financiara a Germaniei.

Politistii nu au avut insa probleme in a gasi proprietarii, deoarece un spectacol de reptile se desfasura chiar in apropierea santierului.


Dispozitive mai performante de recuperare a petrolului in Golful Mexic


Administratia americana a aprobat amplasarea a unui nou dispozitiv care ar putea stopa complet scurgerea de petrol din Golful Mexic. Amiralul Thad Allen, care supravegheaza operatiunile din zona poluata, a aprobat inlocuirea unuia dintre dispozitivele care preiau titeiul scurs din put si inceperea operatiunilor unei a treia nave de recuperare a petrolului, Helix Producer. "Am aprobat acest plan, deoarece capacitatea de recuperare a petrolului va fi mult mai mare decit cea obtinuta cu sistemele folosite in prezent", a spus el. în cazul in care va avea succes, noul sistem de recuperare a petrolului ar putea incepe sa functioneze in cursul zilei de astazi si va permite grupului British Petroleum sa recupereze 80.000 de barili de petrol pe zi, cantitate mai mare decit cea deversata zilnic in Golful Mexic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.