Internațional

O victima a accidentului din Singapore solicita compensatii de 360.000 de euro

Ziarul de Vrancea
5 iul 2010 521 vizualizări
Barbatul ranit in accidentul in care a fost implicata masina Ambasadei romane din Singapore solicita compensatii in valoare de 360.000 de euro si despagubiri de 2.000 de euro reprezentind cheltuielile medicale si de transport, relateaza Today Online.

Cea mai mare parte a sumei solicitate de Bong Hwee Haw, in virsta de 24 de ani, reprezinta compensatii pentru pierderea unor venituri viitoare, dar si pentru pierderea veniturilor pe care le-ar fi putut realiza in perioada de recuperare. Suma ar urma sa fie achitata de NTUC Income, compania care a asigurat masina Ambasadei romane. Avocatul lui Bong a afirmat, in solicitarea pentru compensatii, ca accidentul a fost provocat de neglijenta fostului insarcinat cu afaceri roman la Singapore, Silviu Ionescu. Un raport medical semnat de un neurochirurg precizeaza ca Bong are tendinte sinucigase dupa accident si a fost nevoit sa urmeze sedinte de terapie, iar memoria sa a fost afectata in urma accidentului. Conform specialistului, Bong are dificultati motorii si probleme de efectuare a calculelor si are dureri la genunchi in cazul in care sta in picioare mai mult de 30 de minute. Ionescu, arestat preventiv in cazul accidentului din Singapore, a fost trimis in judecata saptamina trecuta de procurorii instantei supreme, care il acuza ca s-a folosit de imunitatea diplomatica pentru a parasi Singapore si ca a incercat sa influenteze ancheta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.