Internațional

Roman incendiat de 6 italieni, ca pedeapsa pentru un furt

Ziarul de Vrancea
23 iun 2010 562 vizualizări
Pentru ca a furat unelte agricole de la o ferma din localitatea Borgia, regiunea Calabria din sudul Italiei, un roman a fost pedepsit pentru fapta sa de un grup de sase italieni care l-au sechestrat si l-au dus pe un cimp unde l-au stropit cu un lichid inflamabil si i-au dat foc, acesta avind norocul ca flacarile sa nu ii cuprinda tot corpul, arata publicatia locala Il Quotidiano della Calabria.

Potrivit carabinierilor din Borgia, Victor Penciuc, de 21 de ani, a furat impreuna cu un alt roman niste foarfeci si o cositoare de la ferma respectiva, iar dupa descoperirea faptei un grup de sase cetateni italieni au pornit intr-o expeditie punitiva, reusind sa ii gaseasca pe cei doi, sa ii sechestreze si sa ii duca pe un cimp. Celalalt roman a reusit sa fuga, iar Victor Penciuc a fost dezbracat la piele, batut, iar apoi stropit cu un lichid inflamabil si incendiat. Doar intimplarea a facut ca flacarile sa nu se intinda pe tot corpul, provocindu-i insa arsuri pentru care a fost internat in spital cu o prognoza de recuperare de 30 de zile. Cei sase cetateni italieni au fost denuntati de carabinieri pentru rapire, provocarea de leziuni fizice grave si tentativa de omor. Pe de alta parte, cei doi hoti romani au fost denuntati la rindul lor pentru furt grav.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.