Internațional

Jack Spintecatorul este doctorand în criminologie

Ziarul de Vrancea
31 mai 2010 575 vizualizări
Un barbat de 40 de ani a fost acuzat de uciderea a trei prostituate n politistii din Londra iau in considerare acum toate disparitiile suspecte din cartierul unde locuia acesta

Un doctorand in criminologie in virsta de 40 de ani a fost pus sub acuzare si va fi judecat pentru uciderea a trei prostituate, el fiind ridicat, saptamina trecuta, de politisti din apartamentul sau din "cartierul rosu" din Bradford, relateaza The Times. Initial, barbatul a fost suspectat de uciderea Suzannei Blamires, de 36 de ani, care a fost vazuta in viata pentru ultima oara cu citeva zile inainte de arestarea suspectului, cind a plecat la serviciu dupa o cearta cu iubitul ei. Citeva zile mai tirziu, bucati din trupul ei au fost descoperite intr-un riu, la citeva mile distanta de oras.

Surse citate de The Times sustin ca probe "semnificative" in acuzarea lui Stephen Griffiths, barbatul de 40 de ani care studiaza criminologia, au fost obtinute dupa analizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

în ultimii sase ani, Griffiths, nascut in Wakefield, West Yorkshire, a studiat la Universitatea din Bradford, unde toti spun ca a fost un student-model. El se ocupa de o analiza a tehnicilor moderne ale Politiei, comparativ cu investigatiile detectivilor din secolul al XIX-lea.

Medicii legisti vor face o ancheta amanuntita in apartamentul in care barbatul retinut a locuit in ultimii 13 ani. Griffiths a fost acuzat oficial de uciderea Suzannei Blamires, a lui Shelley Armitage, de 31 de ani, si a Susanei Rushworth, de 43 de ani. Rushworth, mama a trei copii, nu a mai fost vazuta din luna iunie a anului trecut, iar Shelley Armitage a disparut luna trecuta.

Cele trei femei se cunosteau bine, mai scriu jurnalistii de la The Times. "Stephen era foarte destept, insa era un adevarat tocilar. Erau cu totii o familie tare ciudata, iar copiii lor niciodata nu aveau legaturi cu cei ai vecinilor", a declarat o femeie, cunostinta veche a familiei Griffiths, citata de The Times.

Griffiths, se pare, nu a lucrat niciodata, traind doar din burse si alocatii sociale. în decembrie 2008, barbatul s-a inscris pe un site de aranjat intilniri amoroase, Soulmates, proprietate a The Guardian, mai scriu jurnalistii britanici. Politistii ar putea acum sa investigheze moartea tuturor prostituatelor din zona.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.