Internațional

Coroana care a cazut peste Viktor Ianukovici a fost vinduta cu 4.300 de euro

Ziarul de Vrancea
28 mai 2010 585 vizualizări
Coroana care a cazut peste presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, în timpul unei ceremonii la care acesta a participat alaturi de omologul sau rus Dmitri Medvedev, a fost vinduta la o licitatie pentru suma de 42.000 de grivne (4.300 de euro).

Potrivit organizatiei nationaliste Brattvo (Fratia), licitatia a pornit de la pretul de 8.000 de grivne (820 de euro). Coroana a fost cumparata de un tinar cu pseudonimul Nikolay Pavl. "Banii obtinuti din vinzare vor fi folositi in favoarea detinutilor politici Oleksi Makarov si Vitali Krasnoschok, arestati in martie la Odesa, a precizat organizatia.

Adjunctul sefului administratiei prezidentiale ucrainene, Hanna Herman, a condamnat initiativa de vinzare a coroanei de flori, afirmind ca este vorba de un act de vandalism. Organizatia Brattvo a refuzat sa spuna cum a obtinut coroana depusa de presedinte la Monumentul Soldatului Necunoscut.

Coroana respectiva a cazut peste presedintele ucrainean la 17 mai, cind liderul de la Kiev impreuna cu omologul sau rus, Dmitri Medvedev, au depus flori la Monumentul Soldatului Necunoscut. în timpul ceremoniei era vint puternic si ploua. Coroana pe care a depus-o Ianukovici a fost impinsa de vint peste liderul ucrainean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.