Internațional

O treime dintre britanici vor sa emigreze in Australia

Ziarul de Vrancea
11 mai 2010 596 vizualizări
Trei sferturi dintre britanici ar dori sa emigreze, destinatia preferata fiind Australia, arata un studiu. Un sfert dintre britanicii intervievati denunta lipsa perspectivelor de gasire a unui loc de munca, iar noua la suta doresc sa isi schimbe stilul de viata. Sondajul, realizat de institutul Currency UK pe un esantion reprezentativ de 1.029 de persoane, arata ca o treime dintre britanici ar dori sa se mute in Australia.

"Multi britanici sint ingrijorati din cauza riscului unui parlament blocat, dupa alegerile parlamentare. In plus, se tem ca impozitele vor creste in urmatorii patru ani, ca nivelul bugetului va scadea si inflatia va creste. Oamenii sint preocupati in legatura cu situatia economica si de aceea incearca sa plece", explica Adrian Jacob, reprezentantul Currency UK.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.