Internațional

Sondaj al ambulantei britanice: Cit de cool este Hitler?

Ziarul de Vrancea
11 mai 2010 472 vizualizări
Directorii serviciului de ambulanta britanic au cheltuit 10.000 de lire sterline (11.500 de euro) pentru un sondaj in rindul angajatilor, carora li s-a cerut sa ierarhizeze o serie de personalitati, printre care si Hitler, in functie de cit de "cool" li se pareau acestea.

Acest sondaj, care apare intr-un newsletter editat de West Midlands Ambulance Service, face parte dintr-un proiect al carui scop era identificarea calitatilor pe care o persoana ar trebui sa le detina pentru a deveni un sef bun. Chestionarul le cerea angajatilor serviciului de ambulanta sa ierarhizeze, in functie de cit de "cool" sint, pe o scala de la 1 la 5, o serie de personalitati precum Richard Branson, Gordon Brown, Fabio Cappello, dar si Adolf Hitler si seful departamentului de ambulanta, Ian Cummings. Acest sondaj face parte dintr-un proiect care se intinde pe durata unui an si este finantat de contribuabilii britanici. Responsabilii din Ministerul Sanatatii din Marea Britanie vor analiza rezultatele obtinute pentru a concepe "Leadership Development Programme", care va fi publicat in aprilie 2011. Respondentii au fost fost invitati, totodata, sa precizeze daca a fi gay, amuzant sau de culoare sint elemente care pot face ca un anumit lider sa fie considerat "cool".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.