Internațional

Sarkozy a dezamagit doua treimi dintre francezi

Ziarul de Vrancea
7 mai 2010 404 vizualizări
Un sondaj arata ca bilantul primilor trei ani ai mandatului de presedinte este "foarte prost" sau "destul de prost" in viziunea a 69% dintre francezi

Francezii au in proportie de 69% o parere negativa despre bilantul celor trei ani de activitate ai presedintelui Nicolas Sarkozy, potrivit unui sondaj de opinie BVA realizat pentru emisiunea "Matinale" a canalului de televiziune Canal^ si difuzat ieri dimineata, noteaza Agerpres. Potrivit sondajului de opinie, 33% dintre subiecti considera bilantul "foarte prost", 36% sustin ca este "destul de prost", 29% - "destul de bun", iar 2% il apreciaza ca "foarte bun".

Francezii sint mai severi cind este vorba de puterea de cumparare, considerind in proportie de 87% ca politica dusa de Nicolas Sarkozy timp de trei ani este "mai degraba proasta", in timp ce 12% o considera "mai degraba buna". Politica lui Nicolas Sarkozy este considerata "mai degraba proasta" si in ceea ce priveste reducerea inechitatilor (85%), lupta impotriva somajului (81%) sau lupta impotriva insecuritatii (62%).

Acest sondaj de opinie a fost realizat in zilele de 4 si 5 mai prin internet, pe un esantion de 1.047 de persoane, reprezentativ pentru populatia franceza in virsta de cel putin 15 ani, potrivit metodei cotelor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.