Internațional

Sexgate cu criticii lui Putin

Ziarul de Vrancea
27 apr 2010 544 vizualizări
Scandal sexual rasunator la Moscova. Mai multi politicieni din opozitia rusa au cazut în capcana unui top-model, banuita ca ar fi fost racolata de serviciile de securitate rusesti, FSB. Ei au fost filmati în timpul unor scene erotice.

Protagonistii filmarii sint Viktor Shenderovici, liderul Opozitiei, Alexander Potkin, liderul miscariii nationaliste impotriva imigrantilor ilegali, si un barbat ce seamana cu scriitorul Eduard Limonov. Femeia din clip se spune ca este Yecaterina Gerasimova, un model amator. Toti trei par sa faca sex, pe rind, cu aceeasi femeie, dar fata acesteia nu a putut fi identificata. Shenderovici, care este insurat si are o fata, a recunoscut ca apare in material.

înregistrarea video, in care ar aparea alte doua personalitati ale opozitiei intretinind relatii sexuale cu aceeasi femeie, reprezinta una dintre ultimele operatiuni cu camera ascunsa care a vizat critici importanti ai Guvernului. "Am recunoscut-o pe aceasta fata, Katia, din fotografii publicate de Novaia Gazeta, si am inteles ca (...) premiera (filmului) va avea loc in curind", a scris Senderovici pe blogul sau. Potkin a recunoscut si el ca apare in material si a declarat ca in aceste zile "nu se mai respecta dreptul la o viata privata". Limonov a refuzat sa comenteze situatia. Se pare ca aceasta a mai aparut intr-un alt material incendiar in care "victima" a cazut un jurnalist. Ilia Iasin, un lider al miscarii de opozitie Solidaritatea, a declarat ca si-a petrecut noaptea cu o femeie in acelasi apartament la acea data, exprimindu-si parerea ca ea ar fi agent al serviciilor secrete ruse. Totusi, el afirma ca a plecat atunci cind i s-a oferit cocaina. Iasin a acuzat miscarea Nashi ca s-ar afla in spatele inregistrarilor, dupa ce grupul de tineret pro-Kremlin a difuzat anterior, in martie, un film in care apareau Fisman si analistul politic liberal Dmitri Oreskin oferind mita unor politisti rutieri. Nashi a negat orice implicare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.