Internațional

Fantezii sexuale rubensiene: platita pentru a se ingrasa

Ziarul de Vrancea
15 apr 2010 869 vizualizări
In timp ce majoritatea femeilor evita sa manince prea mult pentru a nu se ingrasa, britanica Sassy Thomas, in virsta de 30 de ani, este platita cu peste 2.000 de lire sterline pe luna pentru a minca portii uriase de mincare si a satisface astfel niste fantezii sexuale.

Sassy Thomas locuieste in Tottenham si cistiga peste 2.000 de lire sterline pe luna din vinzarea online a fotografiilor si inregistrarilor video care o arata in timp ce maninca portii uriase de mincare. Clientii care platesc pentru aceste imagini sint in general barbati care au un fetis pentru femeile cu forme generoase. Membra a clubului Big Beautiful Woman (BBW), Sassy Thomas a renuntat, in urma cu doi ani, la slujba de paznic de noapte imediat dupa ce a descoperit ca exista mii de barbati dispusi sa plateasca pentru a le vedea pe memebrele clubului BBW in timp ce maninca. Sassy Thomas a declarat ca plateste saptaminal circa 150 de lire sterline pentru alimente, dar ca recupereaza aceasta suma din comercializarea fotografiilor si a inregistrarilor video. "Este jobul perfect pentru mine. Maninc toata ziua mincarurile mele preferate si sint platita pentru acest lucru. Sunt mindra de munca pe care o fac", a adaugat ea. Sassy Thomas, care a suferit inca din copilarie din cauza problemelor pe care le avea cu greutatea, a marturisit ca nu a fost dintotdeauna mindra de corpul ei. "Am fost supraponderala de cind ma stiu si, inca de la virsta de opt ani, ceilalti copii imi spuneau «grasa» si rideau de mine din cauza dimensiunilor pe care le aveam. La virsta de 10 ani purtam deja haine pentru adulti, iar parintii m-au obligat sa tin primul meu regim".


Greutatea nu mai era o povara


Dupa sase ani de analize medicale si perindari prin cabinetele multor medici si nutritionisti, Sassy Thomas nu slabise aproape deloc si avea, la virsta de 16 ani, o greutate de 127 de kilograme. "Uneori simteam ca viata nu era dreapta si eram nefericita din cauza felului in care aratam. Daca stiam pe atunci ceea ce stiu acum - faptul ca anumitor barbati le plac femeile grase - nu as fi fost atit de deprimata", a adaugat Thomas. Dupa ce a parasit scoala la virsta de 18 ani, Sassy Thomas s-a angajat ca agent de paza si a trait multi ani dintr-un salariu mizerabil. Insa in timpul unei zile libere, in urma cu doi ani, ea a descoperit acea comunitate online a femeilor supraponderale si obeze, care i-a schimbat viata. "Imediat dupa ce am introdus literele BBW in fereastra de cautare pe Google, mi-au aparut in fata multe site-uri, forumuri si agentii matrimoniale. Era ca si cum o lume cu totul noua se deschidea in fata mea. Am simtit in sfirsit ca fac parte dintr-un lucru cu conotatii pozitive si ca greutatea mea nu mai era o povara", a marturisit ea. Sassy s-a inscris pe unul dintre forumuri, si-a creat un profil si a postat o fotografie. In doar citeva minute, a primit peste 20 de email-uri de la barbati care erau interesati sa vada mai multe fotografii ale sale. Unii dinte acesti barbati ii cereau sa o vada mincind un pui prajit, altii un tort cu ciocolata si frisca, iar altii ii cereau sa isi maseze stomacul proeminent in fata aparatului de filmat. Ea a tinut insa sa precizeze ca fotografiile si inregistrarile video pe care le-a postat nu au un caracter pornografic.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.