Internațional

Ploile au inecat zeci de oameni la Rio de Janeiro

Ziarul de Vrancea
7 apr 2010 481 vizualizări
Ploile torentiale, care cad fara încetare începind de luni seara, au provocat moartea a cel putin 50 de persoane în statul Rio de Janeiro, dintre care 11 numai în capitala Rio, unde au generat haos si au inundat numeroase cartiere

Primarul orasului Rio, Eduardo Paes, a cerut populatiei sa ramina in locuinte deoarece principalele cai de acces catre centrul orasului si numeroase tunele sint blocate din cauza inundatiilor sau alunecarilor de teren. Podul de 15 kilometri care leaga Rio de Niteroi, orasul situat de cealalta parte a golfului, era inchis din cauza rafalelor puternice de vint. Unsprezece persoane au murit in cartierele din zona de nord a orasului Rio de Janeiro, dintre care trei in Maracana, unde se afla templul fotbalului brazilian. Mai multe zboruri intre Rio si Sao Paulo au fost anulate, aeroportul intern din Santos Dumont fiind inchis in mai multe rinduri din cauza intensitatii ploilor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.