Internațional

Ancheta din Singapore: Ionescu era la voalnul masinii

Ziarul de Vrancea
1 apr 2010 503 vizualizări
Moartea lui Tong Kok Wai intr-un accident de circulatie, produs in decembrie in Singapore, este consecinta unui act necugetat al fostului insarcinat cu afaceri al Romaniei in aceasta tara, care a fost soferul masinii implicate in accident, a conchis ieri ancheta singaporeza

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, revenit in tara dupa accident , a fost identificat de politie ca fiind soferul masinii Audi A6 care a lovit trei persoane pe strada Bukit Panjang din capitala singaporeza la 15 decembrie, a conchis ancheta judiciara demarata pentru a stabili circumstantele mortii uneia dintre aceste persoane, Tong Kok Wai, relateaza The Straits Times, in editia electronica. Tong a murit in spital, la aproape o saptamina dupa accidentul din decembrie. Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, ramine neperturbat inaintea verdictului anchetei demarate in aceasta tara in cazul unui accident soldat cu moartea unei persoane, relateaza The Straits Times. Silviu Ionescu a declarat pentru The Straits Times prin telefon ca nu este ingrijiorat de verdictul in cazul lui Tong Kok Wai. "Nu cred nimic despre acest lucru. Stiu deja rezultatul, in mare masura", a declarat diplomatul, care s-a intors in Romania. Ionescu a parasit Singapore dupa trei zile de la accident si a refuzat sa se intoarca pentru a participa la audierile din cadrul anchetei (Coroner\'s Court hearing), care au avut loc in perioada 3-10 martie. El sustine ca masina ambasadei Romaniei a fost furata in momentul accidentului si insista ca nu este vinovat, afirmind intr-o scrisoare adresata ministrului de Externe, George Yeo, si The Straits Times ca autoritatile din Singapore au decis deja ca este vinovat inainte de ancheta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.