Internațional

Voronin nu raspunde întrebarilor Comisiei de ancheta a evenimentelor din aprilie

Ziarul de Vrancea
24 mar 2010 576 vizualizări
Fostul presedinte moldovean, Vladimir Voronin, a refuzat sa raspunda întrebarilor Comisiei pentru anchetarea evenimentelor de la 7 aprilie pina nu i se va raspunde la sapte întrebari pe care le-a înaintat acesteia

Voronin le-a spus membrilor Comisiei ca refuzul sau nu reprezinta o lipsa de respect fata de ei, argumentind ca Partidul Comunistilor din Republica Moldova (PCRM), al carui lider este, a fost initiatorul acestei comisii si investigatiei parlamentare. El intreaba daca aceste evenimente pot fi considerate "protest spontan", care era "planul" organizatorilor protestelor, daca acestia urmareau un "scenariu", de ce nu au fost "anchetate prealabil" anumite persoane care au participat la proteste. Cea de a cincea intrebare adresata de Voronin vizeaza un presupus "atac cibernetic, la 7 aprilie, impotriva serverului Administratiei prezidentiale, efectuat de la un numar de 12.000 de adrese, care a dus la scoaterea din functiune a serverului". în al saselea rind, liderul comunist si-a exprimat "ingrijorarea fata de atitudinea anchetei" in legatura cu agenti de politie, care apar ca "tapi ispasitori", iar ultima intrebare este "de ce este necesara aceasta Comisie, daca toate raspunsurile la intrebari sint date de guvernarea actuala".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.