Internațional

Carla Bruni si Nicolas Sarkozy se inseala reciproc?

Ziarul de Vrancea
11 mar 2010 578 vizualizări
Birfa zilei care ar putea deveni stirea anului: sotii Carla Bruni si Nicolas Sarkozy, cuplul prezidential francez, ar avea fiecare o aventura, potrivit unor informatii aparute in presa din Franta n Nicolas si-ar fi gasit consolarea in bratele ministresei pentru Ecologie, iar Carla s-ar fi mutat la un muzician

Primele zvonuri referitoare la faptul ca ambii parteneri din cuplul prezidential francez ar avea cite o aventura au aparut prima oara pe platforma de micro-blogging Twitter. Dupa citeva zile, acestea au fost preluate si pe site-ul publicatiei Le Journal du Dimanche. Pina in prezent, presedintele Sarkozy a refuzat sa confirme sau sa infirme aceste informatii.

Primul mesaj de pe Twitter indica faptul ca sotia presedintelui Frantei ar avea o aventura cu Benjamin Biolay, un muzician laureat al mai multor concursuri internationale. In acelasi mesaj se afirma ca Nicolas Sarkozy si-ar fi gasit, la rindul lui, consolarea in bratele lui Chantal Jouanno, o fosta campioana de karate in virsta de 40 de ani, care ocupa in prezent functia de ministru al Ecologiei. Site-ul francez suchablog.com afirma ca Bruni si Biolay sint buni prieteni de multi ani si ca in prezent locuiesc impreuna in apartamentului din Paris al muzicianului. Aceste zvonuri au capatat o anumita greutate dupa ce au fost preluate si de site-ul publicatiei Le Journal du Dimanche: "Este birfa zilei si ar putea deveni stirea anului. O relatie a inceput in urma cu citeva saptamini intre prima doamna a Frantei si Benjamin Biolay. Zvonul a aparut pe Twitter si acum a fost preluat pe toate blogurile si site-urile". Aceeasi publicatie a adaugat ca, potrivit suchablog.com, totul a devenit in prezent "mai mult decit un simplu zvon". "Cuplul prezidential isi traieste ultimele clipe. Carla Bruni s-a indragostit de Benjamin Biolay, iar presedintele si-a gasit consolarea in bratele lui Chantal Jouanno", a scris Le Journal du Dimanche.


O cuplu de infideli notorii


Carla Bruni si Nicolas Sarkozy s-au cunoscut la un dineu, in Paris, in noiembrie 2007. Dupa povestea lor de dragoste intens mediatizata si casatoria ce a avut loc trei luni mai tirziu, multe publicatii franceze au inceput sa afirme ca acest mariaj va dura doar atit timp cit Sarkozy va ramine presedinte. Monogamia nu pare a fi o calitate naturala a sotilor Bruni-Sarkozy. Presa franceza o citeaza adeseori pe Carla Bruni, care a declarat in trecut ca "se plictiseste repede de monogamie". Carla Bruni, fost manechin celebru, printre ai carei iubiti se numara Mick Jagger, Eric Clapton si Donald Trump, a avut o relatie cu scriitorul Jean-Paul Enthoven, pe care l-a parasit pentru fiul acestuia, filosoful Raphael Enthoven. Dupa ce au avut un fiu impreuna, nascut in 2001, Raphael Enthoven a parasit-o pe Bruni, declarind ca aceasta "nu era dedicata relatiei". La rindul lui, Nicolas Sarkozy a avut o aventura cu Cecilia Ciganer-Albaniz, devenita ulterior a doua lui sotie, in timp ce era casatorit cu prima sotie, Marie-Dominique Culioli, mama celor doi baieti mai mari ai presedintelui francez. Sarkozy s-a casatorit apoi cu Ciganer-Albaniz, cu care mai are un fiu, insa cei doi s-au despartit in timpul campaniei prezidentiale din 2007, dupa ce fosta doamna Sarkozy a avut o aventura cu publicistul american Richard Attais.


Poza cu Chantal Jouanno, Benjamin Biolay


Benjamin Biolay, noua feblete a Carlei Bruni este o un muzician cunoscut, in timp de Chantal Jouanno pare sa-l fi fermecat pe Nicolas Sarkozy cu ideile ecologiste




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.