Internațional

Un martor stringe latul in jurul unui fost diplomat romăn din Singapore

Ziarul de Vrancea
9 mar 2010 555 vizualizări
Silviu Ionescu a fost identificat la volanul autoturismului ambasadei romăne implicat într-un accident soldat cu un mort si doi raniti

Un martor l-a identificat pe fostul diplomat roman din Singapore Silviu Ionescu ca fiind soferul masinii care a lovit trei pietoni pe o strada a orasului, unul dintre acestia murind in ziua de Craciun, la 10 zile dupa accident. Depunind marturie ieri dimineata in cadrul anchetei privind moartea lui Tong Kok Wai, martorul, Mohamed Noor Hussain, a spus ca se afla intr-o cafenea cind a auzit zgomotul puternic al unui motor de masina. Barbatul s-a intors si a vazut o masina Audi de culoare neagra mergind "cu viteza", care a lovit apoi doi pietoni chinezi care traversau o intersectie de pe strada Bukit Panjang. Potrivit martorului, semaforul avea culoarea verde pentru pietoni. Masina nu s-a oprit pentru ca soferul sa acorde ajutor celor doi pietoni, potrivit lui Mohamed Noor, care s-a ridicat si a fugit spre masina cu o piatra in mina. A incercat sa arunce cu piatra in masina pentru a o opri, insa autoturismul se indrepta in directia sa. Ferindu-se, barbatul a cazut si s-a lovit la picior. Martorul sustine ca soferul a incetinit masina, a dat jos geamul si l-a certat. Mohamed Noor l-a descris pe sofer ca fiind un barbat cu ten deschis la culoare, care se afla singur in masina. Autoturismul a demarat apoi cu viteza, insa a lovit o alta persoana, la urmatoarea intersectie. Martorul a spus ca nu a vazut numarul de inmatriculare al masinii, deoarece totul "s-a petrecut foarte repede". Intrebat daca il poate identifica pe sofer daca i se arata o fotografie a acestuia, martorul a raspuns ca poate face acest lucru. Dupa ce i s-a aratat o fotografie a lui Silviu Ionescu, Mohamed Noor a precizat ca romanul este cel care se afla la volanul masinii Audi de culoare neagra. Audierile continua in acest caz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 20 ore, 37 minute, 33 secunde
Si tat spunea ca-i ambasador ca asa scria pe sapca de la hotelul unde era portar.De speta asta-s unii reprezentanti ai tarii in lume.Sunt curios cate stele,sub acoperire,are acest nemernic ordinar.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.