Internațional

Trei persoane l-au identificat pe Silviu Ionescu

Ziarul de Vrancea
5 mar 2010 586 vizualizări
Trei persoane, printre care doi soferi de taxi, l-au identificat pe diplomatul Silviu Ionescu, la citeva ore dupa accidentul in care a fost implicata o masina a ambasadei Romaniei din Singapore si in urma caruia o persoana a murit, relateaza The Straits Times.

Neo Hock Beng, unul dintre taximetristii care l-au transportat pe insarcinatul cu afaceri, in virsta de 49 de ani, pe Bulevardul Sungei Kadut, la primele ore ale zilei de 15 decembrie, a decis sa pastreze pastreze chitanta, deoarece a banuit ca acest client ar putea avea probleme. Angajatul companiei Trans-Cab a declarat, in cadrul anchetei, ca a vazut un barbat caucazian inalt, purtind costum, la o intersectie a Bulevardului Sungei Kadut, in jurul orei locale 03.15 (14 decembrie, 21.15, ora Romaniei). Barbatul s-a urcat in taxiul sau si l-a rugat sa il duca pe strada Bukit Timah. In timp ce se apropiau de strada, taximetristul a oprit si l-a intrebat de doua ori unde dorea sa mearga exact. Clientul sau a spus ca vrea sa ajunga pe strada Cluny Park. Pe drum, barbatul a intrebat la ce numar poate suna la politie si i s-a raspuns 999. "Nu stiu de ce vroia sa sune la politie", a declarat taximetristul. Neo l-a auzit apoi pe barbat spunind cuiva la telefon ca ii lipsea masina. Apoi a dat un alt telefon, vorbind de aceasta data intr-o limba straina. Ajungind pe strada Cluny Park, Neo l-a intrebat din nou unde vrea sa mearga si i s-a spus sa il conduca pe strada River Valley. Neo si-a incheiat traseul in final la domeniul Grange Heights, in jurul orei locale 04.00 (14 decembrie, 22.00, ora Romaniei). "Pentru ca am avut impresia ca acest pasager avea unele probleme, am decis sa pastrez chitanta", a spus el. Ulterior, politia rutiera l-a contactat si taximetristul a dat o declaratie, la data de 24 decembrie. El a inminat si chitanta de 20,20 dolari. La doua zile dupa accident, el a recunoscut in fotografia lui Silviu Ionescu aceeasi persoana pe care a transportat-o la 15 decembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 17 ore, 53 minute, 31 secunde
Uite-asa ne facem de rusine-n lumea-ntreaga !Cine ne reprezinta ,asta-i intrebarea ? Burdusirea ambasadelor,consulatelor si reprezentantelor cu fosti securisti,sau actuali sub acoperire,cu amatori citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.