Internațional

Ministerul de Finante grec, luat cu asalt de comunisti

Ziarul de Vrancea
5 mar 2010 471 vizualizări
300 de manifestanti comunisti din Frontul luptei sindicale (PAME) au ocupat ieri Ministerul de Finante de al Atena, pentru a protesta fata de masurile de austeritate anuntate miercuri de Guvern, pentru a face fata crizei

Sindicalistii comunisti au reusit sa intre in minister dimineata, cind se afla un singur gardian in cladire, dupa care au urcat pe terasa , unde au desfasurat o banderola pe care scria "Ridicati-va pentru ca masurile sa nu se aplice". Unii dintre ei au ramas in fata usii ministerului, impiedicind angajatii sa intre in cladire. PAME urmeaza sa organizeze joi seara o manifestatie la Atena, impotriva masurilor guvernamentale. Sub presiunea Comisiei Europene si a pietelor, Guvernul socialist a anuntat miercuri un nou pachet de masuri de austeritate extraordinare, ce include cresterea TVA-ului cu 2% si reduceri salariale, pentru a economisi 4,8 miliarde de euro si pentru a reface finantele publice. Sindicatul functionarilor (Adedy) intentioneaza sa organizeze in 16 martie o greva de 24 de ore, a treia de la inceputul anului, pentru a protesta fata de masurile de austeritate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.