Internațional

BBC si-a reevaluat lista personalitatilor ale caror decese întrerup programul

Ziarul de Vrancea
22 feb 2010 548 vizualizări
Cinci membri ai familiei regale britanice, printre care se numara si Printul Harry, au fost scosi de pe lista personalitatilor ale caror decese întrerup automat programul radiodifuzorului public britanic BBC, conform unui nou protocol al retelei

Cei cinci membri ai familiei regale, si anume Printul Harry, Printesa Anne, Printii Andrew si Edward si Contesa de Wessex, erau anterior inclusi pe o lista speciala a BBC, denumita Category 2, care a fost desfiintata, conform unui nou protocol al postului. Conform protocolului anterior, cei inclusi pe lista beneficiau de o procedura speciala in caz de deces, care includea intreruperea programului si difuzarea unor documentare pregatite anterior. Dar, potrivit noului protocol, cei cinci au fost inclusi intr-o categorie cunoscuta drept "alte celebritati". Astfel, decesele celor din aceasta categorie vor fi considerate drept "evenimente majore care beneficiaza de acoperire mediatica rapida si corespunzatoare". In categoria desfiintata se mai regaseau si premierul britanic Gordon Brown, liderul opozitiei britanice David Cameron si presedintele SUA Barack Obama. Prin urmare, in caz de deces, BBC nu-si va intrerupe programele pentru acestia si nici pentru Muhammad Ali, Lech Walesa, Bob Dylan, Camilla, ducesa de Cornwall, Arhiepiscopul de Canterbury, Papa, Dalai Lama, Margaret Thatcher, Nelson Mandela, Tony Blair, Nick Clegg, Sir John Major si Mihail Gorbaciov. Categoria 1, cea a elitelor, ramine neschimbata, pe aceasta lista fiind inclusi Regina Elisabeta, Ducele de Edinburgh, Printul Charles si Printul William.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.