Internațional

Agentii secreti americani au pierdut 200 de arme de foc

Ziarul de Vrancea
19 feb 2010 499 vizualizări
Agenti ai Departamentului american pentru Securitatea Interna au pierdut aproape 200 de arme de foc la sali de bowling, uitindu-le în masinile descuiate sau în alte locuri nesigure, unele arme ajungind în miinile infractorilor, relateaza USA Today

Cele mai multe din armele de foc pierdute nu au mai fost gasite. "Majoritatea pierderilor au avut loc pentru ca ofiterii au fost neglijenti", se arata in raportul elaborat de inspectorul general al Departamentului pentru Securitatea Interna. Cel putin 15 arme au ajuns in miinile unor grupuri interlope, precizeaza inspectorul general, Richard Skinner. Raportul acestuia mentioneaza pierderea a 289 de arme de foc in perioada 2006-2008, desi nu toate au fost pierdute din neglijenta. Unele au fost pierdute in perioada uraganului Katrina ori au fost furate din depozite. Acesta este primul raport referitor la armele detinute de cei 185.000 de angajati ai Departamentului american pentru Securitatea Interna.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.