Internațional

Lui Al Gore i se cere inapoi Premiul Nobel dat pe tema incalzirii globale

Ziarul de Vrancea
17 feb 2010 488 vizualizări
Comitetul Nobel ar trebui sa-i retraga distinctia pentru ca a gresit, sustine miliardarul american Donald Trump, aratind spre furtunile de zapada care au ravasit America in ultimul timp

Comitetul Nobel ar trebui sa-i retraga Premiul pentru Pace lui Al Gore, a declarat miliardarul american Donald Trump, citat de New York Post. Potrivit informatiilor, dezvoltatorul imobiliar american le-ar fi spus membrilor Trump National Golf Club din Westchester ca recentele viscole si furtuni de zapada de pe Coasta de Est a Statelor Unite dovedesc faptul ca fostul vicepresedinte american a gresit in legatura cu incalzirea globala.

"Daca vedem ca avem cea mai geroasa iarna inregistrata vreodata, cu caderi de zapada record pe intreaga coasta, Comitetul Nobel ar trebui sa-i retraga Premiul pentru Pace lui Al Gore", le-a spus Trump celor 500 de persoane adunate la clubul de golf din Westchester care-i poarta numele.

"Gore vrea sa ne curatam uzinele si fabricile pentru a ne proteja impotriva incalzirii globale, in timp ce Chinei si altor tari nu le pasa deloc. Acest lucru ne face total necompetitivi in ceea ce priveste productia la nivel mondial, iar China, Japonia si India rid cind vad stupiditatea Americii", a spus Trump. New York Post a precizat ca cele 500 de persoane l-au aplaudat in picioare pe Donald Trump.

Comentind pe marginea declaratiilor, Huffington Post a scris ca mai multi experti au afirmat ca recentele caderi de zapada din SUA "nu pun sub semnul intrebarii" schimbarile climatice. Unii dintre ei au afirmat chiar ca schimbarile climei au contribuit la aparitia viscolului si la caderile masive de zapada.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.