Internațional

Purtatorul de cuvint de la Casa Alba o ironizeaza pe Sarah Palin

Ziarul de Vrancea
11 feb 2010 593 vizualizări
Robert Gibbs a ironizat-o pe Sarah Palin, mimind citirea unor notite din palma

Purtatorul de cuvint al Casei Albe a ironizat-o in public pe fosta candidata republicana la postul de vicepresedinte al Statelor Unite, Sarah Palin, mimind verificarea notitelor scrise pe mina in timpul unei conferinte de presa. Robert Gibbs a fost intrebat in timpul conferintei obisnuite de presa despre problema, foarte serioasa, a cooperarii intre democrati si republicani in vederea avansarii unor proiecte importante in cadrul Congresului. "A, mi-am notat citeva trucuri...", a raspuns Gibbs, uitindu-se in palma pe care erau scrise citeva cuvinte. "Am scris «oua, lapte si piine»", a adaugat Gibbs, aratind palma stinga publicului, care a izbucnit in ris. "Pe urma am scris «speranta si schimbare», in cazul in care as fi uitat", a continuat purtatorul de cuvint. Sarah Palin, partenera lui John McCain, care a pierdut alegerile prezidentiale in 2008, a aparut simbata la o reuniune a militantilor ultraconservatori la Nashville (Tennessee, sud), iar intr-o inregistrare video a evenimentului s-a vazut cum aceasta a aruncat o privire rapida la mina stinga in timp ce raspundea intrebarilor. Din plan apropiat s-a vazut cum Palin, care nu a exclus participarea la alegerile prezidentiale din 2012, isi scrisese in palma cuvintele "energie", "impozite" si "ridicarea moralului americanilor". Comentatorii au subliniat ca in discursul pe care il rostise, Palin l-a calificat pe Barack Obama drept "un tip carismatic cu prompter", aparat electronic utilizat de personalitatile politice si prezentatorii de televiziune pentru a-si citi textele.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.