Internațional

Un multimilionar si-a lasat averea mostenitorului tronului Spaniei

Ziarul de Vrancea
18 ian 2010 541 vizualizări
Un milionar spaniol decedat în noiembrie i-a lasat mostenire averea sa mostenitorului tronului Spaniei, printul Felipe, si celor opt nepoti ai regelui Juan Carlos, spre nemultumirea eologistilor comunisti, care spun ca ar fi mai bine ca banii sa fie folositi pentru reconstructia Haiti

"Dorinta defunctului a fost ca mostenirea sa fie impartita in doua: 50% pentru cuplul princiar si cei opt nepoti ai familiei regale, si 50% pentru ca printul Felipe sa infiinteze o fundatie care sa se ocupe de subiecte de interes general", a precizat Casa regala. Avocatul defunctului, care ar fi strins in Insulele Baleare o avere de zeci de milioane de euro, a luat in urma cu citeva zile legatura cu familia regala, pentru a-i transmite ultimele dorinte ale lui Juan Ignacio Balada Llabrés. Cuplul princiar spaniol "nu a avut niciodata nici un fel de legatura cu acest om de afaceri in timpul vietii sale", a precizat Casa regala. Deocamdata, "nu avem nici o informatie despre natura bunurilor, cantitatea acestora, daca pot fi sau nu impartite, sau daca si alte persoane ar putea avea dreptul asupra lor", a mai adaugat aceeasi sursa. Casa regala a subliniat ca asteapta detalii suplimentare din partea avocatului, "inainte de a lua o decizie".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.