Internațional

Berlusconi i-a socat pe liderii UE cu desene cu lenjerie de dama

Ziarul de Vrancea
14 dec 2009 724 vizualizări
Premierul italian Silvio Berlusconi a gafat din nou si i-a socat pe liderii UE la summitul incheiat vineri la Bruxelles dupa ce le-a trimis omologilor sai, in pline discutii serioase, schite ce infatisau o istorie a modei lenjeriei intime pentru femei.

In timp ce liderii europeni discutau despre schimbarea climatica, Berlusconi a facut sa circule niste desene pe care el insusi la facuse reprezentind diverse tipuri de lenjerie intima purtata de femei de-a lungul timpului. Gluma lui vulgara i-a facut pe unii sa chicoteasca, dar a stirnit si indignare in rindul unor lideri europeni, care i-au trimis desenele inapoi. Printre liderii europeni prezenti se aflau premierul britanic Gordon Brown, cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Nicolas Sarkozy, premierul irlandez Brian Cowen, dar si noua sefa a diplomatiei europene, baroneasa Cathy Ashton. Desenele au trecut si pe la masa premierului Gordon Brown, dar acesta se pare ca le-a ignorat, noteaza saptaminalul britanic. Berlusconi, in virsta de 73 de ani, a inceput sa deseneze in timp ce liderii discutau despre fondurile pe care le-ar putea acorda pentru a ajuta tarile mai sarace sa combata schimbarea climatica. La inceput, scrie Mail on Sunday, ceilalti lideri au crezut ca Berlusconi isi face propriile calcule, dorind sa ia parte la complexele discutii. Dar apoi au realizat ca el de fapt desena lenjerie intima pentru femei. O sursa citata de saptaminalul britanic a declarat chiar ca desenele aveau si un titlu: "Chilotii de femei de-a lungul epocilor". Schitele cuprindeau lenjerie folosita de femeile egiptene, apoi lenjerie in stil victorian, chiloti de satin francezi, chiloti tanga sau cu snur. "Nimanui nu-i venea sa creada", a declarat o sursa citata de Mail on Sunday. Din aprilie, Berlusconi se confrunta cu acuzatii de comportament sexual inadecvat. Sotia sa Veronica a intentat divort, dupa ce premierul a participat la petrecerea de majorat a unei fete. Patrizia D"â„¢Addario, o fosta dama de companie in virsta de 42 de ani, descrie intr-o carte cum si-a petrecut noaptea cu Berlusconi, in timp ce petrecerile date de premierul italian la vila sa din Sardinia, frecventata de tinere, au fost descrise cu lux de amanunte de presa din Peninsula.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Klaudia, acum 3525 zile, 22 ore, 25 minute, 37 secunde
Acest articol este valoros pentru mine, merci!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.