Internațional

Ciuhandu: Popularii europeni au trintit usa in nasul lui Voiculescu

Ziarul de Vrancea
1 sep 2005 741 vizualizări
Grupul de lucru pentru extinderea PPE a propus admiterea PD cu statut de observator, insa a respins acordarea acestui statut pentru PC


Grupul de lucru pentru extinderea PPE a propus admiterea PD cu statut de observator, insa a respins acordarea acestui statut pentru PC, afirma presedintele PPCD Gheorghe Ciuhandu, precizind ca reprezentantii PPCD s-au abtinut la votul pentru PD, iar in cazul PC au votat "impotriva". Reprezentantii PPCD (PNTCD) au sustinut, in cazul Partidului Democrat, aminarea acceptarii ca membru asociat, solicitare motivata atit de "necesitatea clarificarii doctrinare din acest partid si posibilitatea fuziunii lui cu PNL, cit si de initierea unui dialog cu PPCD (PNTCD) in vederea crearii unui pol de centru-dreapta in Romania". In aceste conditii, votul PPCD (PNTCD) a fost „abtinere”, precizeaza presedintele PPCD. In cazul Partidului Conservator, pozitia PPCD (PNTCD) a fost negativa, ca motiv fiind "traseul politic discutabil al acestei formatiuni politice, doctrina confuza si suspiciunile care planeaza asupra unor membri marcanti ai PC". In aceste conditii, votul PPCD (PNTCD) a fost „contra”.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.