Internațional

Carl Bildt, anchetat de Fisc, pentru ca nu a declarat o bona ucraineanca

Ziarul de Vrancea
23 nov 2009 506 vizualizări
Ministrul suedez de externe Carl Bildt si sotia sa, europarlamentarul Anna Maria Corazza Bildt, sint vizati de o ancheta a Fiscului (Skatteverket), fiind suspectati ca nu au declarat o bona ucraineanca.

Fiscul suedez apreciaza ca bona, o ucraineanca in virsta de 47 de ani, datoreaza statului aproape 100.000 de coroane (aproape 10.000 de euro), impozite pentru anul fiscal 2007. Skatteverket nu a primit din partea familiei Bildt nici o declaratie privind angajata pentru anul fiscala 2007. Bildt a explicat in 2008 ca bona nu venea in Suedia decit citeva luni pe an si ca in restul timpului statea in Italia, unde situatia sa este legala. "Este o situatie complicata, dar vom plati, bineinteles, si vom pune totul in ordine, daca am facut ceva rau", a comentat simbata Corazza Bildt. "Am solicitat experti fiscali sa se ocupe", a adaugat ea. Carl si Corazza Bildt au impreuna cu copil, iar ministrul mai are doi dintr-o casatorie precedenta.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.