Internațional

Tratament revolutionar: miini intinerite in 30 de minute

Ziarul de Vrancea
23 nov 2009 554 vizualizări
Un tratament revolutionar, bazat pe injectarea unor substante obtinute din zahar, hidrateaza pielea miinilor in doar 30 de minute, oferindu-le acestora un aspect tinar, lipsit de riduri, caracteristic persoanelor in virsta de 20 de ani.

Tratamentul, denumit Varioderm Mesolift, a fost experimentat in premiera la clinica Bijoux din districtul londonez Belgravia, condusa de medicul Elisabeth Dancey, care a decis sa introduca in Marea Britanie tehnica mezoterapiei, ce consta in injectarea in piele a unor mici cantitati de substante benefice pentru epiderma. Injectiile facute in miini ofera o hidratare eficienta a pielii in doar 30 de minute. Miinile unei femei reflecta concentratia de estrogen din organism si din acest motiv ele deconspira virsta reala a femeilor pe masura ce acestea avanseaza in virsta. Tehnica Varioderm Mesolift se bazeaza pe injectarea unor mici doze de acid hialuronic, un produs frecvent utilizat in procedurile de modelare a fetei, derivat din zahar fermentat, ce este injectat la nivel superficial pentru a ameliora aspectul stratului de suprafata al pielii, umplind spatiile libere din interior. Acidul hialuronic este sintetizat si pe cale naturala de organism, contribuind la pastrarea aspectului neted si proaspat al pielii, fiind benefic, totodata, pentru articulatii si pentru functiile globului ocular. Desi depinde de starea miinilor fiecarei femei in parte, noua tehnica are cele mai bune rezultate in cazul femeilor in virsta de 40-50 de ani. Dupa instalarea menopauzei, aceasta procedura are mai putin succes, deoarece o buna parte din volumul natural din textura pielii s-a pierdut deja.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.